Splošni pogoji poslovanja in pogoji uporabe spletne trgovine

 

1. Dostava
Blago, za katerega bomo plačilo prejeli do 13. ure, bo odpremljeno še isti delovni dan po našem pogodbenemu partnerju za distribucijo paketov, ki vam bo naročeno blago tudi dostavil. Blago, za katerega bomo plčilo prejeli po 13. uri, bo odpremljeno naslednji delovni dan. Naročeno blago je last pošiljatelja do končnega plačila. Dostava blaga je omejena na območje Republike Slovenije. Poštnino krije kupec in jo plača skupaj s kupnino za blago. V primeru daljšega dostavnega roka, npr. če artikla ni na zalogi, vas bomo osebno kontaktirali (preko ob nakupu vnešenega e-naslova ali telefona).

Cena dostave paketa je 4,00 € in bo zaračunana na računu. Kupcu ne zaračunavamo nobenih dodatnih stroškov v zvezi z dostavo blaga oz. prenosom kupnine.2. Možnosti plačila

  • z gotovino po povzetju
  • s kreditno kartico ob naročilu
  • preko PayPal sistema ob naročilu
  • bančna transakcija ob naročilu („wire transfer“ oz. po predračunu)3. Dodatne informacije o artiklih
Za prikaz dodatnih informacij kliknite na ime ali sliko artikla. Odpre se novo okno s podrobnimi informacijami o artiklu in z večjo sliko. Vse ostale podrobnejše informacije lahko dobite na e-naslovu trgovine info@tehnomat.si oziroma lahko pokličete na našo telefonsko številko.


4. Napačni podatki
Če ste po opravljenem nakupu ugotovili, da ste nam posredovali napačne podatke ali bi želeli spremeniti naslov prejemnika, je potrebno spremembo podaktov sporočiti direktno na e-naslov trgovine info@tehnomat.si.


5. Varovanje podatkov

Vse podatke, pridobljene ob naročanju, bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsa naročila in računi so shranjeni pri podjetju. Dostop do naročil in računov je omogočen z priložitvijo številke naročila, na katero se nanaša. Številka naročila se predloži elektronskemu naslovu info@tehnomat.si ali pisno na Tehnomat, Kranj, d.o.o., Jezerska cesta 55, 4000 Kranj.

 
6. Garancija, reklamacija, zamenjava
Vse blago bo dostavljeno in opremljeno v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Zagotavljamo, da bo vsak artikel deklariran, da bodo vsi artikli imeli slovenska navodila za uporabo in garancijski list, v kolikor je to predpisano in priložen račun z datumom oddaje blaga, za primere reklamacijskih postopkov.

Če vam blago ne ustreza, ga lahko v roku 15 dni od prevzema neuporabljenega vrnete. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži, v nasprotnem primeru reklamacije oziroma zamenjave ne bomo upoštevali. Vračilo kupnine se izvrši po prejetju poslanega blaga in se nakaže na strankin transakcijski račun, na podlagi predloženih podatkov (transakcijski račun, ime in priimek, naslov, naziv banke, na kateri je račun odprt) ob vračilu blaga.

 


7. Splošno
Vse cene so izražene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost. Tehnomat, Kranj, d.o.o. skrbi in se trudi, da je spletna stran ažurna in točna, vendar napake so možne in ne dajemo nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, kakor tudi ne prevzemamo nobene odškodninske odgovornosti v tem smislu. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani, kakor tudi splošnih pogojev poslovanja. Tehnomat, Kranj, d.o.o. je lastnik vseh slik na tej strani oziroma ima dovoljenje za uporabo s strani lastnikov. Vsaka nadaljnja uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk je prepovedana brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnikov in predstavlja kršitev predpisov s področja intelektualne lastnine.
 

8. Kontaktni podatki podjetja

Tehnomat, Kranj, d.o.o.

Jezerska cesta 55

4000 Kranj

Telefon: 04/235 18 10

E-pošta: ...

ID številka za DDV: SI94697183

Matična številka: 5519993000Z uporabo naše e-trgovine izražate svoje strinjanje z našimi splošnimi pogoji poslovanja.